Our Place

Je Our Place-account verwijderen

Je kunt je account altijd direct in de app verwijderen. Dat duurt nog geen minuut.

In de app

  1. Open Our Place en log in.
  2. Tik rechtsboven op het tandwiel om Instellingen te openen.
  3. Scrol naar beneden, tik op ‘Account verwijderen’ en bevestig.

Wat er met je gegevens gebeurt

Kun je de app niet openen?

Stuur vanaf het e-mailadres waarmee je inlogt een mail naar support@ourplace.company met als onderwerp ‘Account verwijderen’. We verwijderen het account binnen 30 dagen en bevestigen dat per e-mail.

Alleen bepaalde gegevens verwijderen

Elke taak, afspraak, uitgave of elk lijstitem kun je op elk moment zelf in de app verwijderen – zonder je account te verwijderen.